Comunicat caz COVID-19 - sediul central ARR

 

Autoritatea Rutieră Română - A.R.R. precizează că în data de 04.12.2020, conducerea a fost înștiințată telefonic, de către un salariat, că aceasta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

În cadrul instituției a fost efectuată o anchetă internă privind situația actuală.

La nivelul sediului central, unde salariatul își desfășoară activitatea în mod curent, se va efectua dezinfecția tuturor spațiilor pe care le deținem în incinta Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor din (B-dul Dinicu Golescu nr. 38, Sector 1, Municipiul București), cu nebulizare uscată de înalt nivel pentru suprafețe și microaerofloră, conform procedurilor de intervenție în astfel de situații.

Dorim să precizăm faptul că a fost înștiințat serviciul de medicina muncii cu care instituția noastră are contract de prestări servicii, precum și Direcția de Sănătate Publică București pentru efectuarea anchetei epidemiologice.

Totodată, subliniem faptul că întreg personalul Autorității Rutiere Române - A.R.R. respectă instrucțiunile interne pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2.