Comunicat

31 Iulie 2020

Autoritatea Rutieră Română – A.R.R. precizează că în data de 28.07.2020, conducerea a fost înștiințată, telefonic, de către un salariat al său, că acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

În data de 30.07.2020 un al doilea salariat a anunțat conducerea despre faptul că a fost diagnosticat cu COVID -19.
Menționăm că cei doi angajați nu lucrează în aceeași structură și nu desfășoară activități de relații publice.

În cadrul instituției a fost efectuată o anchetă internă, iar colegii de birou, (posibilii contacți direcți) au primit dispoziție să rămână izolați la domiciliu.

La nivelul administrației centrale, acolo unde cei doi își desfășoară activitatea, în mod curent, s-a efectuat dezinfecția tuturor spațiilor pe care le deținem, cu nebulizare uscată de înalt nivel pentru suprafețe și microaerofloră, conform procedurilor de intervenție în astfel de situații, în data de 29.07.2020.

Totodată, a fost anunțat serviciul de medicina muncii, cu care instituția noastră are contract de prestări servicii, precum și Direcția de Sănătate Publică București, pentru efectuarea anchetei epidemiologice.

Dorim să subliniem faptul că întreg personalul Autorității Rutiere Române - A.R.R. respectă instrucțiunile interne pentru prevenirea infectării cu virusul SARS COV-2.

Vezi comunicatul oficial